keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Hoidetaan masennusta

Lääkäriviikko jatkui sairausloman kirjoittamisen jälkeen psykiatrin vastaanotolla. Jälleen kerran olin uuden lääkärin vastaanotolla. Uusi lääkäri on aina jännittämisen arvoinen paikka ja jälleen kerran lähdettiin hoidossa aivan eri suuntiin kuin aikaisempien lääkäreiden kanssa.

Lääkäri oli sitä mieltä, että masennuslääkitykseni perusteisiin ei ole mitään tarvetta puuttua ja ehdottikin lääkityksen tehostamista psykoosilääkkellä. Lääkäri erikseen painotti, että kyseessä on pieni annos ja tosiaan lääkekokeilu.

Lähdin hämmentynein mielin lääkärin vastaanotolta. Toisaalta sain sitä mitä halusin - tehostusta masennuksen hoitoon. Toisaalta vastaanottokäynti erosi todella paljon aikaisemmista psykiatrikäynneistäni ja sen lisäksi päädyttiin aloittamaan neuroleptilääkitys, jota olin tähän saakka pitänyt mahdottomana ajatuksenakin.

2 kommenttia:

  1. Hei ja paljon olet nuoreen ikääsi nähden kokenut asioita. Kirjoitat hyvin ja viisaasti. Olet tutustunut ihmisluonteeseen paremmin kuin moni muu. Toivon sinulle kaikkea hyvää alkaviin aurinkoisin elokuun päiviin ja kiitos hyvästä blogista!
    T. Elämä ei ole vain sadetta tai aurinkoa. Se on myös kaikkea siltä väliltä. Sateen aikana kun käännän pääni voin nähdä sateenkaaren ja pilvien lomasta pilkistävän auringon :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia piristävistä sanoistasi. Paljon olen kokenut, mutta paljon on vielä kokematta :)

      Poista