tiistai 25. joulukuuta 2012

Selän hoitokeinot

Selkä yllättäen parani yönaikana, vaikkei se nukkua antanutkaan kovin hyvin. Mutta oli se aamullakin sen verran jäykän oloinen, että hankkiuduin lenkille lähes heti herättyäni. Selkä ei oikeastaan parantunut tai huonontunut parin tunnin kävelylenkistä. Epätasaisella alustalla selkä vähän ilmoitteli itsestään, mutta pääasiassa ei lenkillä juuri haitannut.

Lenkin jälkeen tein todellisen erheen ja kävin vatsalleni lattialle surffailemaan. Hyvä ja kivuton asento selälle, mutta ylösnouseminen oli todella hankalaa. Selkä jumati melko pahasti paikallaolosta ja oikeastaan kaikki liikkeet vihloivat selkään todella pahasti. Jouduin todella kokoamaan kaiken tahtoni ja hammasta purren pääsin hitaasti vääntäytymään pystyyn.

Otin suosiolla vahvempia kipulääkkeitä ja loppupäivän olen pitänyt huolen, etten ole lattian tasossa. Ei se selkää ole juuri helpottanut, mutta pääseepähän liikkeelle vähän helpommin. Enemmän ovat helpottaneet kipulääkkeet, joita olenkin ottanut maksimiannoksen. Alkaa olla aika vähissä omat keinot tuon selän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti