keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Reumainen päivä

Aamulla heräsin melkein yhtä aikaa auringon kanssa eli neljän aikaan. Selkä oli todella jäykkä ja hankalan oloinen. Yritin vessareissun jälkeen painua takaisin nukkumaan, mutta paikallaan olo tuntui pahalta ja kyljen kääntäminen vielä pahemmalta, joten päätin nousta ylös ja nauttia yön viileistä tunneista koiran kanssa. Kävelimme rauhallisesti puolisen toista tuntia ja sen jälkeen selkä alkoi olla jo hyvän tuntuinen. Valitettavasti kellokin kertoi, että tarjolla olisi ollut korkeintaan puolen tunnin unet.

Muutenkin tämä päivä on menty vahvasti reuman ehdoilla. Selkä ei oikeastaan antanut istua, joten olen pääsääntöisesti pysynyt liikkeessä. Tulipa toisaalta ihmeteltyä asioita ihan uusin silmin. Kun koko päivän käveleskeli ympäriinsä, niin illalla selkä oli melko hyvä. Tosin perifeeriset nivelet ovat sitten puolestaan olleet melko haastavat.

Tänään on ollut sellainen päivä, että olen erittäin iloinen tulevasta lomasta. Ei se tautia paranna, mutta pääsenpä käymään näyttäytymässä lääkärille ja toivottavasti saan ainakin jotain helpotusta oloon. Tai edes lähetteen eteen päin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti