lauantai 14. heinäkuuta 2012

SM Ralli

Eilen ja tänään olen tehnyt perinteisen vuosittaisen rallirupeaman. Jotta kilpailijat pääsevät ajamaan Suomen mestaruudesta, jonkun täytyy järjestää kilpailut. Olen jo vuosia päätynyt tekemään yhtä lähikunnan rallia. Tapahtumina ne ovat antoisia, mutta todella raskaita. Nytkin olen nukkunut useita tunteja huonosti ja lentänyt kaksi päivää paikasta toiseen.

Reumakin on ollut melko ärhäkällä päällä. Luulen, että tällä erää suurimpina syyllisinä ovat olleet riittämätön lepo ja stressi. Yöllä jalat jopa herättelivät ja lonkka on kiukutellut koko päivän. Kipulääkettä kuluu ja siitä huolimatta huomaa, ettei toimintakyky ole täydellinen.

Tänään kun kotiuduin reissusta kotona odotti iloinen yllätys: reumapoliaika. Täytyy kyllä nostaa hattua hoitoketjun toiminnalle. Maanantaina pyysin lähetettä ja toissa päivänä oli päivätty tuo aikakirje. Lähete ei ole kovin pitkään maannut missään vaiheessa prosessia. Salaa uskalsin toivoa, että saan ajan tietooni kahden viikon lomani aikana, mutten uskonut toiveeni toteutumiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti