perjantai 16. marraskuuta 2012

Yhteysongelmia

Metsän keskellä asumisessa on paljon hyviä puolia, mutta mukaan mahtuu myös niitä huonoja. Näihin huonoihin puoliin luen ehdottomasti yhteydet ulkomaailmaan. Televisio toimii pääsääntöisesti, mutta on niitäkin päiviä, kun kaikki kanavat ovat pikselimössöä. Puhelin toimii pääsääntöisesti ulkona, sisällä mökissä pitää osata valita paikkansa hyvin, jotta puhelut eivät katkeilisi.

Ei varmasti hurjasti yllätä, että näihin heikosti toimiviin yhteyksiin kuuluu myös internet. Kovin nopeaa yhteyttä tänne ei saa missään tilanteessa, mutta viimepäivinä se heikkokin yhteys on ollut enemmän epäkäytettävä kuin käytettävä. Netin puuttuminen ei ainakaan helpota blogin päivittämistä, joten ennustan, etten jatkossakaan pysty julkaisemaan kokemuksiani kerran päivässä.

Kuten olen aiemminkin todennut, tauti on taas ollut pahenemaan päin. Tänään aamulla jouduin ottamaan kipulääkettä ennen kuin pystyin edes harkitsemaan nousemista. Puolen tunnin odottelu sotki koko aamun aikataulut, mutta ennätin silti työmaalle likimain aikataulussa. Koko päivä on mennyt tautia kuulostellessa. Liikkeelle pääsemisen jälkeen olen pysynyt liikkeessä melko hyvin, mutten missään nimessä ole ollut oireeton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti