maanantai 30. joulukuuta 2013

Flunssa jatkuu aina vaan

Aloitin jälleen viikon käymällä reumahoitajan vastaanotolla mittauttamassa tulehdusarvoja, koska flunssa ei ole ohi vieläkään. Tälläkin erää tulehdusarvot olivat priimaa ja historiaa tarkastellessa todettiin, että normaaleita tulehdusarvoja minulta ei ole mitattu kertaakaan reumaan sairastumisen jälkeen. Nyt niitä on mitattu tämän flunssan aikana kolmesti. Tällä erää selvisin pelkällä hoitajan vastaanotolla enkä joutunut tapaamaan lääkäriä.

Olisin halunnut apua myös tapaninpäivästä kiusanneeseen niskaan, mutta sitä ei ollut terveyskeskuksesta saatavissa. Reumahoitaja komensi soittamaan reumapolille, koska sanoi suoraan, ettei heillä ole ketään lääkäriä, joka varmasti osaisi pistää kortisonia niskaan. Sen lisäksi minä olin todella vahvasti sitä mieltä, että en suostu kaularangan kanssa harjoituskappaleeksi.

Kun soitin reumapolille, sieltä reumahoitaja valitteli kovasti tilannetta ja antoi pistosajan tammikuun puoleen väliin. Kehotti kyllä tarvittaessa tulemaan päivystykseen, jos en niskani kanssa pärjää. Muutamaa tuntia myöhemmin hän soitti ja kertoi toisen lääkärin ehdottaneen, että tulisin vastaanotolle jo perjantaina. Otin tämän tarjouksen vastaan erittäin kiitollisena. Nyt siis pääsen tutustumaan jälleen uuteen lääkäriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti