keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Flunssa?

Jostain syystä blogiin kirjoittaminen on taas ollut kohtuuttoman vaikeaa. Ensin ei muka ollut mitään sanottavaa ja sen jälkeen on ollut tietoteknisiä ongelmia. Toivottavasti ainakin tietotekniset murheet ovat jääneet taakse.

Viime viikon sunnuntaina soudussa sykkeet olivat todella korkealla ja muutenkaan liikunta ei tuntunut hyvältä. Maanantaina oli muutenkin kipeä olo ja viikon alku onkin mennyt arpoessa, olenko flunssassa vai enkö ole. Kaiken kaikkiaan olo on ollut kuin flunssassa, mutta ilman flunssan selkeitä oireita. Siis samalla tavalla olen ollut väsynyt ja voimaton, mutta esimerkiksi räkää ei ole mailla eikä halmeilla.

Se hyvä puoli tästä pidempi vaikutteisesta biologisesta lääkkeestä on, että ei tarvitse viikoittain miettiä, uskallanko pistää vai en. Tämä pohdinta on edessä vain kuukausittain. Toisaalta tämäkin tuntuu vievän flunssan oireet melko huolella pois, joten näistä kummallisista voipumuskausista ei osaa sanoa, onko se flunssaa vai ei.

Lääkitys on flunssien suhteen myös veitsen terällä, joten olen ehkä myös yliherkkä. Toisaalta edellinen kokeilu oli melkoisen vaikea juuri tästä syytä, joten siltä kannalta herkkyys asialle on ymmärrettävää. En kuitenkaan jaksaisi huolehtia jatkuvasti olemattomista flunssista ja muista lähes oireettomista tulehduksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti