maanantai 23. joulukuuta 2013

Flunssa jatkuu

Kolme viikkoa flunssaa tuli täyteen eilen ja tauti vaan jatkuu. Vähän tuntuu, että taudin niska voisi olla taittunut, mutta en nyt vielä kamalasti suostu tuulettamaan. Olo on vieläkin sangen voimaton ja viikonloppu on mennyt neljän seinän sisällä. Niin hyvin tauti on vienyt voimat, että kolmio nojatuolin, vessan ja sängyn välillä on tullut melkoisen tutuksi.

Tänään kävin näin pyhäviikon kunniaksi kääntymässä terveyskeskuksessa tarkastuttamassa tulehdusarvoni. Ne olivat onneksi kunnossa ja sain taas luvan sairastaa viikon lisää. Lääkäri sanoi toivovansa, että vähitellen hiipuva biologisen lääkkeen vaikutus, auttaa kehoa taistelussa tautia vastaan ja flunssa ymmärtää nujertua. Siihen saakka hoitona on lepoa, kipulääkkeitä ja pitkää pinnaa.

En enää edes osaa laskea, monesko flunssa tämä tänä vuonna on. Niitä on kuitenkin ollut enemmän kuin riittävästi ja kovasti toivon, että ensi vuosi on tällä saralla parempaa aikaa. Kovasti tekisi mieli syyttää tuota biologista lääkitystä, mutta voihan tämä tietysti olla sattumaakin. Rehellisesti täytyy todeta, että hirvittää pistää seuraavaa annosta, jos lopputulos on jälleen tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti