lauantai 19. tammikuuta 2013

Riittäisi jo

Flunssa ei nyt tunnu helpottavan lainkaan. Poskiontelo-oireet vähenevät kyllä ja uskallan epäillä, että se on jo voiton puolella. Mutta silti olo ei ainakaan ole helpottanut. Nyt on kuvioon tullut yskäkin ja korvissakin tuntuu oireita. Eli rauhallisesti on otettu taas pari päivää, että tauti paranisi.

Tänään olen ensimmäisen kerran huomannut lääketauon vaikutukset. Nyt alkaa pienissä nivelissä tuntua jäykkyyttä ja arkuutta. Samoin selkä on osoittanut taas kipeytymisen merkkejä. Todella jännä, että selkä kipeytyy lääketauosta näin ärhäkästi, vaikka ennen biologisen aloitusta se oli hyvinkin rauhallinen.

Tällä hetkellä on olo, etten jaksa tätä jatkuvaa taistelua. Mieluummin olen tasaisesti kipeä kuin käyn tämän henkisen taistelun jokaisen lääketauotuksen yhteydessä. Kun ei ole kokemusta näistä lääkkeistä, en osaa sanoa, mikä on normaalia ja koska pitäisi pohtia lääkkeen vaihtoa. Sairastaisiko jollain toisella lääkkeellä vähemmän? Olisivatko tauot toisilla lääkkeillä helpompia? Koska viitsin esittää näitä kysymyksiä reumapolille? Vai valitanko vain turhasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti