maanantai 7. tammikuuta 2013

Viimeistä viedään

Niin se vaan kävi, että vajaa vuosi sitten alkanut koulutus on päässyt siihen vaiheeseen, että viimeinen kampusjakso alkoi tänään.  Jo tänään selkä ilmaisi mielipiteensä istumisesta. En odota kovin innolla selän mielipidettä istumisesta. Tämä jakso on melko pitkälti istumista ja oppitunteja.

Illalla kävin hakemassa kuntoilukortin kuukaudeksi. Mietin pitkään, onko mitään järkeä hakea korttia tänään käymättä liikkumassa. Mutta liikkuminen ei huvittanut pätkän vertaa, joten päätin olla liikkumatta. Huomiseksi kaavailin kuitenkin joogaa ja venyttelyä, jos vain mahdun ryhmiin.

Tänään sain myös kuulla, että minusta on puhuttu eilen ja erityisesti on kommentoitu sitä, miten valita, vaikka aihetta ehkä olisi. Minä mielestäni valitan siinäkin seurassa melko paljon, mutta heidän mielestään en valita juuri lainkaan. Oli todella yllättävä mielipide. Tämän kuuleminen sai minut hyvälle mielelle. Minut on pantu merkille, eikä minua pidetä turhasta valittajana, vaikka reumaatikot usein sellaisiksi leimataankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti