perjantai 8. helmikuuta 2013

Keilaillen

Reissu jatkuu ja meillä oli perjantai-ilta vapaata Luulajassa. Eräs ryhmästämme sai idean keilaamisesta ja näin hyvät ideathan ansaitsevat tulla toteutetuksi, joten vietimme illan keilahallilla. En ole keilannut vuosiin ja homma oli hyvin vahvasti hakemista. Selvästi huomasin, että käden lihakset ovat heikot ja nivelissäkin on toivomisen varaa. Todella pienellä pallolla jouduin pelaamaan ja silti tunnin session loppupuolella tekeminen tuntui kädessä todella paljon.

Päivällä kävimme kaverin kanssa kävellen tutustumassa kaupunkiin. Hienoja kuvia tuli otettua, vaikka aurinko keljusti menikin pilveen ennen kuin pääsimme matkaan. Pari tuntia tuli käveltyä melko reippaasti ja jutusteltua mukavia. Osan matkasta kuljimme jäällä retkiluisteluradan reunaa ja mietinkin, että moinen laji voisi olla ehdottomasti kokeilemisen arvoinen etenkin, jos pysyvämmin jää asumaan tänne pohjoisemmaksi.

Aamulla minulla oli myös hieman flunssainen olo, joten jätin biologisen lääkkeen pistämättä. Toivon todella hartaasti, että tauosta ei tule pitkä ja tämä ei ole oikeaa flunssaa. Pelottaa ajatuskin loppureissun heittämisestä nivelten oireillessa. Vähitellen alkaa kyllä palaa hihat tähän jatkuvaan sairasteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti