perjantai 15. helmikuuta 2013

Reissun loppu

Yksitoista päivää se kesti, ennen kuin loppui. Tänään oli reissun pisin matkapäivä, mutta kyllä kotiin pääseminen helpotti. Koko reissun saldona oli hieman vajaat 3000 kilometriä bussissa istumista, 3 aktiivista luentopäivää, 4 kaivosvierailua, 6 hotellia, lukemattomia valokuvia, useampi pitkä ja reipas lenkki ja 11 päivää loistavassa seurassa. Mukavaa oli ja paljon tuli oppia. Nyt olisi kiva ottaa pari vapaapäivää ennen lähtöä Savoon, no puolitoista vuorokautta saa riittää.

Olen erityisen positiivisesti yllättynyt selästäni. Se ei hermostunut aivan kohtuuttomasti, vaikka osan matkasta lääkkeetkin olivat tauolla. Aivan muutamana päivänä se osoitti hermostumisen merkkejä ja yhden pätkän pötköttelin bussin takapenkillä.

Tänään en edes suunnittele liikuntaa, mutta huomenna päivä on uusi. Parin kilometrin päässä postissa olisi yksi paketti, joka pitäisi hakea. Kovasti houkuttaisi hölkkäillä sinne ennen saunaa. Katsotaan, miltä huomenna tuntuu. Nyt vielä ainakin löytyy hiven intoa moiseen. Josko se juokseminen alkaisi taas maistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti