lauantai 12. toukokuuta 2012

Kahvakuulan metsästys

Tänään olen ajellut ympäri kotikaupunkiani ja etsinyt kahvakuulia kesäksi Savoon. Eipä löytynyt. Valtaosa malleista oli sellaisia, etteivät minun lapiokourani mahtuneet kahvalle. Aika turha ostaa sellaista kuulaa, ainakaan sitä painavampaa, joten jäivät kauppaan. Yhdessä kaupassa oli sopiva malli, mutta valitettavasti siitä oli vain liian painavia kuulia ja malli oli loppu maahantuojalta.

Iltapäivällä kävin sitten koiran kanssa tekemässä rauhallisen metsälenkin ajatuksena saada rauhallista ja palauttavaa liikuntaakin johonkin väliin. Ihan mukava lenkki, mutta selvästi huomasin, miten selkä inhoilee kävellessä. Pitkien askelten ottaminen oli todella haastavaa ja polvetkin tuntuivat jäykiltä.

Illalla kävin sitten juoksemassa intervallilenkin, koska en viitsinyt jättää toista lenkkiä samalla viikolla juoksematta. Juoksu tuntui todella raskaalta ja etenkin jälkimmäisellä kovalla pätkällä jalat menivät maitohapoille. Jälkikäteen datan tarkastelu kertoi useammankin syyn raskaudelle. Olin juossut ensimmäisen intervallin huomattavasti kovempaa kuin oli tarkoitus. Toisaalta intervallien välisen hölkkäpätkänkin juoksin melkein intervallivauhtia, joten kovin vahvasti palauttava se ei ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti