tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kiinnostava polvi

En tiedä pelästyikö polvi eilistä lääkärikäyntiä, vai mikä siihen iski, mutta se oli aamulla lähes notkea. Se ei suoristunut täysin, mutta taipui kuitenkin sen verran, ettei sen jäykkyyttä huomannut nousemisen jälkeen. Toisaalta polvi oli selvästi kipeämpi kuin parina aikaisempana päivänä.

Tänään töissä oli jonkin sortin isojen kihojen päivä ja yllätyin todella paljon, miten muutama puolituttu kyseli polven kuulumisia. Eilen eräs samalla tontilla työskentelevä oli täysin tietämätön polveni tapaturmasta. Tänään tosiaan ainakin kaksi tontin ulkopuolella työskentelevää kyselivät polvestani. Hämäännyn joka kerta, kun polven kuntoa pitää kommentoida puolitutuille. Pitääkö oikeasti valittaa vai olla kaunistella tilannetta?

Tänään on sitten kurkkua kivistänyt melko rankasti. Sellainen flunssan alussa tuleva kurkkukipu. Johan siitä edellisestä lentsusta on aikaa melkein kaksi viikkoa. Toisaalta eipä biologisen lääkkeen kanssa ole ollut kertaakaan koko flunssan oirekirjoa, vaan aina on puuttunut joku oleellinen oire. Tosin en kaipaa koko flunssan oirekirjoakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti