perjantai 8. maaliskuuta 2013

Voitto flunssasta?

Flunssa alkaa olla voiton puolella. Antibioottikuuria on vielä puolet jäljellä ja biologinen lääkekin on tauolla ainakin viikon päivät. Eilen ja tänään selkä on kertonut olemassa olostaan. Etenkin eilinen oli vaikea, koska olin vielä sen verran kipeä, etten jaksanut kamalasti liikkua. Istuminen ja makaaminen tuntuivat molemmat ikäviltä. Varsinaisesti selkä ei ollut lähelläkään pahimpia hetkiä, mutta muistutteli kuitenkin.

Yön nukuin sitten suosiolla kipulääkkeiden voimalla. Jälleen kerran aamu oli iltaa parempi, mikä on epätyypillistä reumaselälle. Aamulla selkä oli jäykkä, muttei se juuri kipuillut. Päivän mittaan selkä lisäsi kipuilua entisestään. Onneksi flunssa helpotti sen verran, että pystyin touhuilemaan hieman ja tuli selällekin liikuntaa.

Huomenna on sitten jo suunniteltua ohjelmaa. Kovasti toivon, ettei ohjelma heikennä oloa uudestaan, vaan tauti todellakin on voitettu tapaus. Ohjelmaan kuuluu myös melko paljon seisoskelua, joten toivon, ettei selkäkään kamalasti suutu moisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti