tiistai 12. kesäkuuta 2012

Apteekissa

Muutin tosiaan keväällä ja uudessa kotikunnassa lääkäri kirjoitti reumalääkkeet sähköisellä reseptillä. Tänään kävin ensimmäistä kertaa Savossa hakemassa lääkkeitä ja apteekissa meni aikaa kolmisen varttia, että osasivat käyttää reseptitietokantaa ja saivat minulle annettua tarvittavat lääkkeet. Vähän samaan ongelmaan törmäsin Helsingissä ensimmäisen e-reseptini kanssa.

Sanovat sähköistä reseptiä kätevämmäksi kuin perinteinen paperiresepti, mutta oman rajallisen kokemukseni mukaan, asia tuntuu olevan toisin päin. Toisaalta osa ongelmista on varmasti alkukankeutta, koska olen asioinut lähinnä paikkakunnilla, joissa sähköistä reseptiä ei ole käytössä. 

Hupaisan apteekkireissun jälkeen päädyin lähtemään intervallilenkille. Tänään juokseminen ei oikein kulkenut, joten lenkki jäi melkoiseksi torsoksi, mutta tuli kuitenkin käytyä. Pitäisi vähitellen löytää syitä, miksi lenkkeily on viime aikoina tuntunut jaloissa kovin raskaana. Yksi vaihtoehto olisi parin viikon lepotauko, jonka aikana jalat saisivat palautua kunnolla. Tosin en nytkään ole tehnyt mitään erityisen rankkoja lenkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti