lauantai 23. kesäkuuta 2012

Tunteiden vuoristorataa

Ainakaan vielä en ole varsinaisesti huomannut eroa olossa, vaikka kortisonia onkin mennyt kaksi päivää. Ehkä aamujäykkyys oli hieman vähäisempää, mutta selkeää eroa ei ole ollut havaittavissa. Väsymyskin on entisellään. Annetaan kortisonille kuitenkin vielä aikaa. Toivottavasti se pian toisi helpotuksen.

Tänään minulle tarjoutui mahdollisuus laskea Vaikkojoessa olevia koskia veneellä. Mukavasti siinä pari tuntia menikin ja puolen kymmentä koskea tuli koettua. Oli mahtava kokemus, vaikka veneessä istuminen tuntuikin epämiellyttävältä sekä selässä että jalkojen nivelissä. Reissu oli kuitenkin kaikkien kipujen arvoinen.

Samalla reissulla selvisi, että minulle on varattu mökki heinäkuun puoleen väliin ja minun pitäisi olla Savossa elokuun puoleen väliin. Kovasti moinen kuvio nyt stressaa ja ahdistaa, vaikka asialle saattaa hyvinkin olla ihan luonnollinen selitys. En kuitenkaan pääse sitä kuulemaan ennen maanantaita, joten yritän tässä itselleni selittää, ettei siitä kannata vielä paiseita ottaa. Loppupeleissähän majoittumiseni ei ole minun ongelmani, koska firma on luvannut minut majoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti