maanantai 25. kesäkuuta 2012

Hölkäten ja kuulaillen

Tänään sain itsestäni pitkästä aikaa irti sen verran, että kävin hölkkäilemässä. Ajatus oli hölkkäillä rauhallinen lenkki ja sellaisen teinkin. Vaikka vauhtia ei juuri ollut, niin etenkin lenkin alussa tuntui, ettei niin hitaasti pysty juoksemaan, että se tuntuisi hyvältä. Vähitellen lenkin edetessä juokseminen helpottui ja loppumatkasta vauhti pyrkikin kiihtymään.

Kun pääsin lenkin jälkeen takaisin mökille päätin rääkätä itseäni kahvakuulalla. Valitettavasti hyttyset löysivät luokseni, joten jouduin jättämään kahvakuulailun kesken. Ajattelin tekeväni etuheilautuksia, tempauksia ja rinnallevetoja kolme kertaa niin paljon kuin jaksan. Tyydyin kuitenkin yhteen sarjaan, koska hyttyset meinasivat syödä elävältä.

Liikunnan jälkeen oli mukavan väsynyt olo. Koko päivän olen ollut todella väsynyt, mutta lenkin jälkeen olo oli aivan erilainen. Nyt väsymys on sellaista kokonaisvaltaista ja ainakin henkisesti hyväksyttävämpää kuin aiemmin päivällä vallinnut horros. Nyt vaan pitää päästä nukkumaan ajoissa, jotta saa hyvät yöunet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti