keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kahvakuularääkki

Tänään oli taas kahvakuulapäivä ja puolitoista tuntia heiluteltiinkin kuulaa oikein antaumuksella. Yllätyksekseni huomasin tekeväni lähinnä tuolla 12 kg kuulalla ja uudempi kahdeksan kiloinen oli lähinnä silmän lumeena mukana. Osassa tasapainoliikkeistä pikkukuulakin on liikaa, joten oikeastaan kuulavalikoimaa pitäisi laajentaa molemmista päistä. Isompaa etuheilautuksiin ja pienempää tasapainoliikkeisiin ja pikkulihaksille.

Tänään päätin jo lähtökohtaisesti tehdä treenit ihan loppuun saakka ja lopettaa vasta, kun en enää todellakaan jaksa. Ihan tähän en päässyt, mutta melko pitkälle tein kyllä hampaat irvessä. Päätin jatkaa noita etuheilautustreenejä ainakin toisinaan niin, että teen esimerkiksi kolme sarjaa niin pitkään kuin jaksaa. Ei tarvitse vahdata kelloa ja kuvittelisin kehityksen näkyvän.

Tänään aamulla tein ensimmäisen kortisonin pudotuksen. Kahvakuulassa huomasi, miten ranteet ovat voimattomat ja sormissakin olisi välillä kaivannut enemmän puristusvoimaa. En tiedä johtuuko se kortisonin pudotuksesta vai oliko se puhdasta sattumaa. No aika näyttää, miltä pudotus tuntuu. Voihan annoksen aina nostaa takaisin, vaikka se ikävästi turvottaa ja väsyttää,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti