perjantai 17. toukokuuta 2013

Kun kipu näkyy

Yön uniseuranta kertoi, että olen nukkunut yöni todella levottomasti. Pisin pätkä, jonka olen ollut paikallani, taisi olla puolisen tuntia. Ilmeisesti selkä on vaatinut jatkuvaa liikettä, vaikken olekaan käynyt valveilla liikkumisen yhteydessä. Sekin hetki todennäköisesti koittaa piakkoin, koska selkä tuntuu vain kipeytyvän kipeytymistään. Kipu paikantuu selkeästi tuonne vasemman SI-nivelen seutuville.

Aamulla töissä kävellessäni parikin työkaveria kysyi, miksi näytän niin tuskaiselta. En ajatellut olevani niin kipeä, mutta ilmeisesti selän oireilu näkyi myös ulospäin. Polvikin on ollut tänään poikkeuksellisen ärhäkällä päällä, joten alan taas uskoa olevani kipeä. Jostain syystä olen viime viikkoina epäillyt kuvitelleeni kaikki oireet, koska olo on ollut melko hyvä, vaikka biologinen lääke on ollut pitkään tauolla.

Posti toi tänään myös positiivisia uutisia. Vakuutusyhtiö oli päättänyt, että polven vamma oli työtapaturma ja korvaa ainakin Savossa polvesta aiheutuneet kulut. Yli kaksi kuukautta asian päättämiseen meni, mutta nyt ainakin osa kustannuksista menee vakuutusyhtiölle. En vielä tiedä, mikä kaikki vakuutusyhtiön piikkiin menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti