keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Odotetaan - taas

Tänään oli odotettu reumalääkärin soittoaika. Odotin soittoa jo aamusta, vaikka ilmoitettu aika oli iltapäivällä. Kokemus on aiemmin osoittanut, että lääkäri ei taatusti soita annettuun aikaan. Ei soittanut nytkään, tosin tällä erää soitto tuli vasta soittoaikaa myöhemmin. Jaksan edelleen ihmetellä, miksi lääkärille ylipäätään annetaan tarkka soittoaika, josta lääkäri ei pysty pitämään kiinni.

Reumalääkäri kertoi hermoratatutkimuksesta sen, minkä jo tiesinkin. Siis ei löytynyt hermoista mitään vikaa. Samaa rytinää lääkäri kertoi myös polven magneettikuvan tulokset. Polvesta löytyi useampikin vamman aiheuttava vaurio. Reumalääkärin näkemys oli, että polvi tarvitsee tähystystä, mutta ortopedihan sen päätöksen lopulta tekee.

Koska polvesta löytyi selkeitä vammoja, reumalääkäri ei halunnut aloittaa vielä biologista lääkitystä. Alkaa vähitellen nyppiä tuo biologisen lääkityksen siirtyminen jatkuvasti kauemmas. Kävi jo mielessä, että lääkäri ei sitä haluaisi aloittaa, muttei saa sanottua sitä ääneen. Luultavasti kuvittelen, onhan kaikille aloituksen siirroille ollut perusteltu syy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti