sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Liukastellen

Tänään on ollut koko päivän olo, että pitäisi lähteä uimaan. Kuitenkin eilinen havainto tien kunnosta piti minut kotosalla ja päivän liikuntasuoritukset suoritin kävelemällä koiran kanssa. Viime päivien lämpimät kelit ja sateet ovat liukastuttaneet kaikki tiet ja kaksi keppiä oli erittäin tarpeeseen mukana. Kummasti vaan ottaa selkään keppien kanssa kävelykin, en edes halua tietää, mitä selkä tykkäisi kepittä kävelystä.

Koska en päässyt uimaan, päädyin siivoamaan mökin. Totesin, että lattioiden moppaaminen keppi toisessa kädessä on hankalaa. Niinpä moppailin lattiat ilman keppiä. Polvi riemastui tästä ja kipuilikin sitten koko loppu päivän.

Toisaalta siinä tuntui olevan poikkeuksellisen paljon liikkuvuutta, joten päätin venyttää myös etureiden. Kuitenkin venytyksessä polvi päätti jäädä lukkoon ja sain kinkkailla hetken aikaa, ennen kuin sain lukon auki. Eipä se viimeaikoina olekaan kunnolla lukkoillut, joten ehkä olen oppinut välttämään sille haitallisia asentoja tai se on paranemaan päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti