tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ortopediaikapettymys

Kauan odotettu kirje putkahti postilaatikosta tänään - ortopediaika. Kirje oli todellinen pettymys. Aika on vasta 6.6. eli sinne saakka pitäisi jollain tavalla pärjätä tämän selän kanssa ja yrittää jumpata tuota jalkaa, ettei lihakset häviäisi tyystin. Tänäänkin olen kulkenut ulkona kahdella kepillä ja siitä huolimatta polvi on nyt turvoksissa.

Pitää huomenna soittaa polille ja kysyä, että oikeastiko tilanne on näin, koska tuohan tarkoittaisi, että minulla menee myös koko kesä polven kanssa tenutessa. Kovasti toivon, että kyseessä olisi joku virhe tai ymmärryskatko. Pitää vaan saada itsensä riittävän rauhalliseen mielentilaan, että asian saa hoidettua aikuismaisesti.

Selkäkin oireilee taas melkoisesti, eikä tuo jalka ainakaan helpota tilannetta. Istuminen alkaa olla melko vaikeaa eikä yöunenkaan laadulla pysty kehumaan. Yöunelle pitäisi pystyä tekemään jotain, mutta omat keinot alkavat olla aika vähissä. Pitäisi vaan jaksaa hakea apua jostain suunnasta.

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa omien reumaoireiden siivittämänä. Onko sinulla sisaruksia ja jos on, niin onko heillä reumaa taikka oireita?

    VastaaPoista
  2. En mielelläni keskustele julkisesti läheisteni asioista. Ei ole minun asiani kertoa heidän yksityisasioistaan, kuten sairauksista.

    VastaaPoista