lauantai 18. helmikuuta 2012

Juoksemasta uima-altaaseen

Tänään oli taas juoksulenkin vuoro ja päätin lähteä lenkille paremmin aurattujen teiden varteen. Hyvä tekosyy oli uiminen, joten ajoin auton uimahallin eteen parkkiin ja juoksin alkuun parin kilometrin lenkin ja sen jälkeen painuin uima-altaaseen.

Juoksulenkki oli aivan erilainen kuin pari edellistä. Vauhtia tuli pidettyä melko reilusti, mutta se ei tuntunut ollenkaan pahalta. Muutenkin askel oli todella kevyt ja kaksi kilometriä täyttyi nopeasti. Sykkeet olivat jonkin verran korkeammalla kuin edellisillä lenkeillä, mutta vauhtikin oli reippaampi. Sanoisin, että tuota vauhtia en näillä lähiteillä olisi millään pystynyt juoksemaan. Eli osaan ja jaksan juosta, mutta lumi tekee hölkästä huomattavasti raskaampaa.

Uima-altaassa tein tarkoituksella melko rauhallisen treenin. Uin vaihtelevasti eri uintityyleillä ja keskityin pitämään sykkeen tasaisena. Juoksulenkin jälkeen sykkeet olivat huomattavasti normaalia korkeammalla ja sain uitua puolessa tunnissa vajaan kilometrin. Pitäisi useammin tehdä näitä harjoituksia, joissa yhdistää paria lajia. Saa aivan erilaista rasitusta kropalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti