keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Lonkan tuomio

Kävin tänään näyttämässä lonkkaa lääkärille ja hänen mielipiteensä oli, että reumahan se syyllinen on. Oli sitä mieltä, että hoitoni nivelelle on ollut aivan oikea - tuntemusten mukaan kevyttä liikuntaan, lepoa, tulehduskipulääkettä ja kylmää. Lääkärin väännellessä jalkaa olin todella yllättynyt, miten vähän se liikkui suhteessa terveeseen jalkaan. Toki tiesin, että se on jäykkä, mutten arvannut, että se todellakin on noin jäykkä.

No jatkossa mennään edelleen lonkan ehdoilla. Uuden kipulääkkeen sain kokeiluun ja noita reumalääkkeitä jälleen säädetään ylöspäin. Mitään uutta ja yllättävää en siis lääkärikäynniltä saanut, mutta onpa taas vähän varmempi olo.

Lekurireissun jälkeen painuin uimaan ja uinkin puolisen tuntia vaparia. En tiedä kehittyykö kunto vai tekniikka, mutta kerta kerralta uiminen on helpompaa. Toisaalta tuntuu, että tekniikka paranee ja rentous löytyy, joten tuskin sitä ainakaan väärään suuntaan ollaan menossa. Muuten olen jättänyt tänään liikunnat harrastamatta. Lepopäivää ei siis tästäkään päivästä tullut, mutta kyllä sellainen tähän lähipäiviin pitää saada järjestettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti