tiistai 27. maaliskuuta 2012

Jatkoa lajikokeiluille

Eilisen tutun ja turvallisen jälkeen oli jälleen aika palata uusien lajien pariin. Päivän laji oli kahvakuulailu. Eilinen salirääkki tuntui käsilihaksissa ja mietinkin koko tunnille lähtemistä. Päätin kuitenkin lähteä kokeilemaan ajatuksella, että ensimmäisellä kerralla ei ole pakko tehdä täysillä.

No arvatahan saattaa osasinko tehdä muuten kuin täysillä. Tunnin henki oli treenataan yhdessä ja kovaa. Niinpä hetken tekniikkaopetuksen jälkeen huomasin kehottavani paria entistä kovempaan vastukseen ja piiskasin itseäni puristamaan viimeisetkin voiman rippeet kropasta. Loppuverryttelyssä en meinannut jaksaa käsiä heilutella haaraperushypyistä puhumattakaan. Silti oli kokoajan todella hyvä olo, eikä itsensä rasittaminen tuntunut lainkaan vastenmieliseltä.

Tunnin jälkeen lihakset olivat melko väsyneen tuntuiset ja parisen tuntia loppumisen jälkeen selkälihaksissa tuntuu selvästi arkuutta, joten ainakin jotain on tullut tehtyä. Kaiken kaikkiaan tuntuu, että löysin yhden kiinnostavan oloisen lajin. Muutama treeni kerta on saatava lisää, ennen kuin pystyn muodostamaan lopullista kuvaa lajista, mutta ensivaikutelma on kuitenkin erittäin positiivinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti