tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kevyttä liikuntaa

Tänään totesin, että kevytkin liikunta muuttuu jossain kohti raskaaksi, kunhan sitä harrastaa riittävästi. Tänään lähdin naapurikuntaan ajatuksena hölkätä ensin pieni lenkki ja sen jälkeen uida vähän matkaa. No innostuin sitten liikaa ja hölkkäilin rauhallisesti pohjille viiden kilometrin kevyen lenkin. Lenkki meni yllättävän helposti, kun muisti pitää vauhdin riittävän alhaisena, niin sykkeetkin pysyivät kurissa.

Lenkin jälkeen painuin uima-altaaseen ajatuksena jälleen uida sen verran, mikä tuntuu kivalta. No tänään uinti kulki ja lopputuloksena oli rauhallinen kaksi kilometriä. Vielä olisi mennyt huomattavasti pidemmälle, mutta järki sanoi, että on parempi lopettaa.

Pukuhuoneella katselin sykemittarin arviota tehdyistä treeneistä. Kaloreita paloi puolisentoistatuhatta ja aikaa tuli käytettyä karvan alle kaksi tuntia. Palautusjuoma maistui harvinaisen hyvältä ja perään meni vielä toinen mokoma ihan puhdasta vettä. Kotiin ajellessa oli mukavan raukea olo ja ennustankin, ettei tänään juuri tarvitse unta etsiskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti