torstai 1. maaliskuuta 2012

Nilkan nyrjähdys

Onnistuin tiistaina nyrjäyttämään nilkkani. Tiistaina se oli vähän kipeä, mutten juuri haitannut liikkumista. Nilkka kipeytyi ja turposi eilisen työpäivän aikana niin reilusti, etten meinannut saada saapasta työpäivän jälkeen jalasta. Työpäivän se kesti kävellä, mutta illalla oli pakko linkuttaa. Eipä siis tullut pieneen mieleenkään käydä lenkillä, vaan keskityin lepuuttamaan jalkaa.

Tänään nilkka on ollutkin parempi. Vielä se on astuessa hieman epävakaan oloinen ja arka, mutta sille kuitenkin pystyy jo astumaan. Tämänkin päivän olen lepuuttanut nilkkaa, jotta se joskus paranisi. Turvotus on laskenut eilisestä reilusti, joten eiköhän tuosta vielä jalka tule. Huomenissa hankkiudun uimahallille ja lauantaina voisi kokeilla lenkkiäkin.

Kaiken kaikkiaan tuo nilkkakipu on yllättänyt minut monella tapaa. Tähän saakka olen ajatellut, että yhdistän kaikki nivelten seudussa olevat kivut reumaan, mutta tuo on selkeästi erilaista. Toki selkeä vamma helpottaa asian ymmärtämistä, mutta kuitenkin on jännä huomata kivussa erilaisia vivahteita. Ehkä tästä jonain päivänä oppii erottamaan reumaoireet normaalin ihmisen elämään liittyvistä kivuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti