maanantai 24. lokakuuta 2011

Toipilas

Eilinen meni käytännössä kokonaan lepäillessä. Pieni kävelylenkki tehtiin koiran kanssa. Olisiko ollut vartin lenkki ja sen jälkeen oli aivan hullu hiki. Eli sekin oli liikaa, mutta pakko se on koiran tarpeista huolehtia. Muuten päivä menikin sitten sängyn ja tietokoneen välillä siirtyillessä.

Tänään aamulla, kun heräsin, olo oli aika hirmuinen, mutta pikainen käynti lääkekaapilla (Panadolia ja Duactia) ja parin tunnin unet muuttivat olon aivan tyystin. Heräsin siihen, että olin aivan litimärkä hiestä ja suihkun jälkeen elämä alkoi voittaa ja vähitellen usko, että tauti alkaa olla nujerrettu.

Tänään otin vielä hyvin rauhallisesti ja ainoat liikunnat olivat pari puolen tunnin kävelylenkkiä koiran kanssa. Rauhakseen, kun meni, niin olo tuntui ihan melko normaalilta. Tosin sykkeet olivat rasitukseen nähden melko korkealla ja kotiin kiivetessä hengityskin oli aika raskaan tuntuista, vaikka sykkeet eivät hirmuisen korkealle nousseet. Ei kroppa vielä täydessä kunnossa ole, mutta eiköhän tauti ole jo voiton puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti