perjantai 28. lokakuuta 2011

Vähän kaikenlaista

Tänään on taas ollut liikunnan sekametelisoppapäivä. Olen tänään pyöräillyt, saleillut, uinut ja kävellyt. Mitään en tehnyt täydellä kapasiteetilla vaan vähän vasemmalla kädellä. Tänään tuo viikonlopun ja alkuviikon flunssa tuntui painavan enemmän kuin parina edellisenä päivänä.

Ainoa liikuntasuoritus, johon voin olla tyytyväinen, oli pyöräily. Salin alkuverkan maltoin kerrankin tehdä rauhassa ja pyöräilypätkä oli järkevän kevyt. Jostain syystä tuota rauhallista pyöräilyä pitää oikeasti harjoitella, kun muuten tuppaa olemaan liian kiire ja sykkeet sen mukaiset.

Salitreenistä ei juuri jää jälkipolville kerrottavaa. Treenin kohteena olivat jalat ja jostain syystä en tuolla uimahallin salilla saa vaan jalkoja tehtyä riittävän rankasti. Jalkaprässi on nykykäsitysten mukaan turvallisempi malli, mutta minusta se käsittämättömän hankala käyttää. Tankoja ja painoja ei löydy, joten jalkakyykytkin joutui jättämään tekemättä. Jostain syystä sekä etu- että takareisilaitteissa en vaan saa suoritusta lähtemään oikeilla lihaksilla. Kotisalilla moinen onnistuu vielä kohtalaisen helposti. En siis saanut tehtyä mitään harjoituksen osa-aluetta mielestäni hyvin.

Salin jälkeen menin uima-altaaseen ja jostain syystä uiminen oli tänään todella vaikeaa. Tuntui, ettei henki kulkenut oikein mitenkään eikä muutenkaan rankahko aerobinen liikunta tuntunut hyvältä. Niinpä uin vartin ja päätin lopettaa. Ei ole pakko, jos tuntuu pahalta.

Päivän viimeiseksi liikuntaharjoitukseksi jäi sitten koiran lenkittäminen. Kolmen vartin lenkki käveltiin ja se mentiin tosi rauhallisesti. Sykkeet pysyivät tällä kertaa järkevissä lukemissa, mutta päkiät päättivät kipeytyä, joten loppumatka oli aikamoista klenkkaamista. Koira vielä näki mörköjä joka puun takana ja jouduin oikeasti tosissani tekemään töitä, että sain pidettyä hihnan kädessäni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti