tiistai 27. joulukuuta 2011

Rauhallista uintia

Tänään kävin pyörähtämässä uima-altaassa. Päätin jo halliin ajellessani, että uin pitkän ja rauhallisen treenin rintaa. Aikoihin en ole uinut pitkää ja rauhallista treeniä, vaan olen pääsääntöisesti treenannut vapaauintia. Nyt kuitenkin sahasin uima-allasta kolme varttia kohtalaisen matalilla sykkeillä. Pitkästä aikaa se oli todella mukavaa, vaikka alkuun epäilin, että tylsistyn vartin jälkeen.

Uimareissun jälkeen kävin etsimässä itselleni uudet vaelluskenkätyyppiset ulkoilukengät. Edelliseni olivat aivan hyvässä kunnossa, mutta tukipohjalliset eivät sovi niihin, joten niitä ei tule käytettyä. Näillä vesikeleillä tavalliset lenkkarit ovat aika epämukavat jalkineet, koska vesi tulee todella herkästi läpi. Ajattelin moiset ostaa alesta - ja täysihintaisiin päädyin.

Kun pääsin uusien kenkien kanssa kotiin, iloitsin ajatuksesta, että koira on vielä lenkittämättä ja pääsen sen kanssa kävelylenkille. Valitettavasti äitini oli jo käynyt koiran kanssa tunnin lenkillä, joten pakottava tarve jäi puuttumaan ja kenkien kokeilu siirtyi jonnekin tulevaisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti