maanantai 12. joulukuuta 2011

Yllättävä väsymys

Tänään aloitin aamun käymällä reumapolia varten labrassa. Tällä kertaa oli vuorossa kaikista vaikein näyte - pissinäyte. Jostain syystä minulla on kammo moisen antamista kohtaan. Tänään oli vielä labran odotustilassa harvinaisen ärsyttäviä ihmisiä. Siis ihmisiä, jotka eivät pysty ymmärtämään erilaisia kiireisyysluokkia ja sitä, miten juuri heidän pitää odottaa. Yleensä siedän näitä ihmisiä kohtalaisesti, mutta tänään hihat meinasivat palaa ihan totaalisesti.

Kun pääsin labrasta puolen tunnin odotuksen jälkeen pois, totesin, että en jaksa lähteä etsimään neuletakkiin uusia nappeja ja tulin suoraan kotiin. Kotiin päästyäni meinasin nukahtaa aamupuuron ääreen ja päätin kokeilla näyttääkö maailma yhtään paremmalta päiväunien jälkeen. Ei päivä varsinaisesti päiväunista parantunut, joten päätin siirtää ostosreissun myöhemmäksi.

Illan pimentyessä sain kuitenkin itseni lenkille vesisateeseen ja tunnin lenkille mahtui muutama hölkkäpätkäkin. Lenkin piristyksestä kuitenkin vastasi nuorehko mies kyynärsauvojen kanssa. Koirani päätti, että mies on hurjan pelottava ja minua pitää puolustaa. Muuten hyvä, mutta loppui koiran itseluottamus kesken ja itselleen tyypillisesti se suoritti tyylipuhtaan väistöliikkeen suoraan sääreeni. Hetken sadattelun jälkeen tilanteelle oli pakko nauraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti