perjantai 16. joulukuuta 2011

Väsyttää aina vaan

Tänään on taas ollut kovin väsynyt päivä. Tuntuu menevän tämä jaksaminen niin, että joka toinen päivä jaksaa ja sitten pitää taas huilata. Tänään en kuitenkaan ole ollut aivan yhtä poikki kuin muutama päivä sitten, mutta väsynyt ja uupunut kuitenkin. Enää ei voi oikein syyttää ylirasitustakaan, joten onkohan tämä jotain syysmasennusta.

Sain kuitenkin itsestäni irti sen verran, että tein tunnin kävelylenkin. Tuntuvat nämä liikunnat jäävän melko yksitoikkoisiksi, kun jumpatkin ovat joulutauolla. Salikäyntiä olin tälle päivälle suunnitellut, mutta unohdin sen tyystin. En olisi jaksanutkaan, vaikka olisin muistanut. Keväälle voisi yrittää etsiä jonkun uuden liikuntamuodon ainakin kokeeksi.

2 kommenttia:

  1. Voi että osaan samaistua olotilaasi nyt jossain määrin, vaikka syyni on eri. Ärsyttävintä on, että haluaisin liikkua ja tehdä kaikkea mut kroppa hanaa vastaan. Viime yönä mietin tuota selkäliikuntaa, pilates alkaa vasta tammikuun 2. vko. Ulkona on liukasta ja kävelyt vähän huonoa... Ja jo nyt selkä selvästi 2 vkoa sitten loppuneen jumpan jälkeen eri tuntuinen. Asialle on tehtävä jotain. Jouluinen aamu- ja iltajumppa?

    VastaaPoista
  2. Helpottavaa kuulla, etten ole ainoa väsynyt tähän aikaan vuodesta. Pitäisi todellakin saada itseään niskasta kotijumpan suhteen - vartin selkäjumpan saan kyllä tehtyä melkein päivittäin, mutta perusteellisemminkin pitäisi kroppaa rääkätä. Salirääkkikin on jäänyt viimeaikoina todella vähälle.

    VastaaPoista