keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Uintitarvikkeita

Päätin tänään pitää kaupunkipäivän ja kävin hoitamassa asioita. Ajattelin tukea paikallista urheilukauppaa ja ostaa sieltä vähän apuvälineitä uintiin. Menin mielestäni ilmiselvän asian kanssa kauppaan ja sain vastaani pari hölmistynyttä myyjää. He eivät lainkaan tienneet, mistä puhuin. Eipä siinä sitten ollut muita vaihtoehtoja kuin mennä naapurikaupungin liikkeeseen kyselemään samoja tuotteita - olivat lopussa. Eli olisin voinut hyvin toteuttaa ensimmäisen suunnitelman ja ostaa netistä.

Koska kuitenkin olin naapurikaupungissa, kävin uimassa. Tällä erää otin puolen tunnin vapaauintitreenin. Oikein keskityin uimaan matalilla sykkeillä ja sykkeet pysyivätkin hyvinä, kun muisti olla käyttämättä jalkojaan. Jos eilen suunnittelin viikon ruokalistaa uidessa, niin vapaauinnissa pitää ainakin toistaiseksi kiinnittää huomiota tekniikkaan niin paljon, että aika menee aivan erilaisten ajatusten parissa.

Iltapäivällä aurinko paistoi niin nätisti, että oli pakko lähteä lenkille. Tällä kertaa muistin ottaa kävelysauvat mukaan ja teinkin tunnin lenkin. Matkaa tuli vain viitisen kilometriä, mutta aamupäivän uintitreeni tuntui kropassa. Tuo sauvominen tekee ihmeitä niskoille, vaikka keppejä lähinnä raahaa perässään. Tuovat sauvat samalla rytmiä kävelyyn ihan eri tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti