tiistai 24. huhtikuuta 2012

Joogan toinen mahdollisuus

Tänään kävin taas joogailemassa ja venyttelemässä. Hiukan hirvitti joogaan lähteminen, kun oikeasta kädestä on poissa pelistä sekä etusormi että ranne, mutta yhtään kertaa en tuntenut kipua joogatessa. Totesin taas olevani notkea kuin ratakisko ja tasapainossakin on huimasti kehitettävää. Kuitenkin tällä kertaa liikesarjat menivät huomattavasti vähemmillä sekoiluilla kuin ensimmäisellä kerralla.

Olen toistaiseksi kokeillut vain HOT joogaa, eli käytännössä uimahallitilassa joogaamista. Ainakin siinä hiki virtaa ja nestettä kuluu. Jossain kohti voisi olla mukava kokeilla joogaa myös tavallisessa urheiluhallissa. Näkisin, että tuleeko siinäkin aivan järjetön hiki.

Joogaa seurannut venyttely olikin sitten hieman haastavampi. Tällä erää kiertoliikkeet menivät hyvin, mutta eteentaivutukset olivat todella huonoja. Näin se keho vaan muuttuu päivien välillä. Kaiken kaikkiaan venyttelyä pitää jatkaa ja nuo ohjatut venyttelyt ovat hyvä tapa käydä läpi koko kroppa. Valitettavasti vain vuorokaudesta loppuvat tunnin kesken. Ei varmasti haittaisi, vaikka venyttelisikin melkein päivittäin ohjatusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti