sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kovaa ja rauhallisesti

Tänään olen liikkunut sekä rajusti että hyvin rauhallisesti. Aamupäivällä kävin pumpissa ja ohjaajan innostamana tein ison osan liikkeistä huomattavasti aikaisempaa suuremmilla painoilla ja se tuntuikin etenkin selän lihaksissa. Pumpin jälkeen oli todella hyvä olo.

Kotona tavaroita kuivumaan laittaessani totesin, ettei minulla ole kuivia vaatteita illaksi varattuun venyttelyyn. Olen jo pitkään miettinyt, että tarvitsisin lisää jumppavaatteita, koska käytänkin niitä melko paljon. Lisäksi vanhat vaatteeni alkavat olla turhan isoja ja kuluneita. Niinpä raahasin itseni urheiluvaatekauppaan ja mukaan lähtikin kasa housuja ja paitoja.

En tiedä oliko syy uusissa vaatteissa, aamupäivän jumpassa vai tähtien asennossa, mutta jalkojen lihakset olivat tänään erityisen venyväiset. Venyttelyn alussa tulikin reilusti onnistumisen kokemuksia. Valitettavasti onnistumiset vähenivät, kun siirryttiin selän ja lonkkien alueen lihasten venyttelyyn. Osa liikkeistä kävi nilkkojen päälle ja ne joutui jättämään tekemättä. Myös selän kiertoliikkeet tuntuivat olevan hyvin rajalliset ja lonkkien kipuilu vielä häiritsi venytyksiä.

Kuitenkin kokonaisuutena päivä oli sangen mukava. Yhdistelmä aamulla lihaskuntoa illalla venyttelyä ei ainakaan näin illalla tunnu huonolta. Katsotaan, miten pahasti lihakset kipeytyvät pumpista. Sen verran rankasti se kuitenkin tuli tehtyä, että ihme on, jos ei huomenna tunnu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti