lauantai 21. huhtikuuta 2012

Viikon lajikokeilu

On muodostunut tavaksi kokeilla uutta jumppaa noin kerran viikossa. Tänään oli Zumban vuoro. Menin avoimin mielin tunnille ja jo ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen totesin olevani aivan väärässä ryhmässä. En vaan ole luotu tanssimaan, joten en viihtynyt tanssillisella tunnilla. Tuntui että liikuin aina väärään suuntaan ja lähinnä törmäilin muihin. Sain kyllä kiinni siitä, miksi ihmiset koukuttuvat moiseen, mutta minä en saanut siitä mitään mielihyvää.

Zumban jälkeen oli body&core-tunti, jollaisella en ole ennen ollut. Tämä oli kuitenkin huomattavasti perinteisempi jumppatunti ja tuntui sangen tehokkaalta. Kuten nimestäkin voi päätellä jumpalla keskityttiin lähinnä keskivartalon tukilihaksiin. Liikkeet olivat melko yksinkertaisia, mutta samalla tehokkaita.

Hiukan hirvitti mennä peräkkäin kahteen jumppaan, etenkin kun ensimmäinen oli lajikokeilu, mutta rohkeasti päätin yrittää ja hyvä, että yritin, koska zumbatunnin jälkeen olisi jäänyt huono maku suuhun, jos siihen olisi joutunut lopettamaan. Nyt sai loppuun vielä onnistumisen kokemuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti