lauantai 7. huhtikuuta 2012

Kahvakuulakaupassa

Tänään aamulla olin pitkästä aikaa todella jäykkä. Yleensä selän ja pikkunivelten tulehdukset ovat vuorotelleet, tällä erää ne päättivät aktivoitua yhtä aikaa. Aamulla selkä herätti muutaman tunnin yöunien jälkeen ja pakotti nousemaan ylös. Ylösnoustessa totesin, että päkiät ovat todella tönköt ja vessaan köpötellessä huomasin myös polvien tuntuvan turvonneilla. Aamun edetessä totesin, että myös sormet ja ranteet ovat melkoisen jäykät. Osa jäykkyydestä oli ihan selkeästi aamujäykkyyttä, mutta varsinkin kädet kipuilivat pitkin päivää. Kummasti sitä hyvinä jaksoina unohtaa, miten hankalaa elämä on, jos ranteisiin tai sormiin sattuu.

Päivän liikunnat koostuivatkin sitten autolla liikkumisesta ja kaupassa käynnistä. Jottei liikunta ihan olisi jäänyt unholaan katselin läheisen Prisman kahvakuulavalikoimaa ja totesin, ettei sieltä ainakaan löydy minulle kuulaa. Olivat turhan hintavia ja kahvat olivat niin kapeita, ettei niitä olisi pystynyt kahdella kädellä liikkeitä tekemään. Oli helppo jättää kuulat kauppaan ja todeta, että kohtuuhintaisen kuulan etsimistä pitää vielä jatkaa.

Kahvakuulien vierestä löytyi myös salihanskoja. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että salitreeniin olisi hyvä hankkia hanskat, koska ne parantavat pitoa painoista ja sitä kautta vähentävät puristusvoiman tarvetta. Muutenkin aina silloin tällöin tuntuu kivalta ostella uusia harrastusvälineitä ja tuovat ne osaltaan lisää motivaatiota, koska uusia välineitä pitää tietenkin kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti