maanantai 16. huhtikuuta 2012

Tuskien taival

Tänään suunnittelin lähteväni käymään kahvakuulailemassa ja koska kuulailu meni aikataulusyistä puihin pääsin varapaikalle pumppiin. Tällä kertaa varasijalta ei auennut paikkaa, joten päädyin harrastamaan liikuntaa aivan omaehtoisesti. Ratkaisuksi päädyin juoksemaan uintikeskukselle.

Hölkkä tuntui tänään jostain syystä erityisen tukkoiselta. Tuntui kuin jalat olisivat olleet puupökkelöt ja ensimmäiset neljä kilometriä olivat todella vaikeita. Sitten jalat jostain syystä alkoivat toimia ja uintikeskus tuli vastaan jopa turhan nopeasti. Reilun viiden kilometrin jälkeen tuli olo, että olisin voinut jatkaa vielä toisen mokoman perään. Selvästi harvoin juokseminen tuntuu lenkin alussa. Ainakin kuvittelen, että säännöllisempi juokseminen helpottaisi myös lenkin alkuja.

Uima-altaassa uin kerrankin matkaa. Hölkkä pohjilla oli vienyt suurimman virran ja maltoin uida riittävän rauhallisesti ja rennosti. Uinti tuntui kulkevan todella mukavasti ja pitkä allas oli yllättävän lyhyt. Moneen kertaan pääty tuli vastaan melko paljon nopeammin kuin odotin. Kellokin piti. Rauhallisella ja rennolla menolla kilometri tuli uitua 28 minuuttiin, mikä on pitkässä altaassa melko hyvä vauhti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti