sunnuntai 20. marraskuuta 2011

8 satunnaista asiaa itsestäni

Kaveri heitti haastella, joka oli todella kiinnostava. Niinpä tavoistani poiketen otin haasteen vastaan, vaikken sitä eteenpäin lähetäkään. Lisäksi tämä haaste luultavasti poikkeaa ainakin osin blogin aiheesta, mutta itsetutkiskelu lienee aina paikallaan.

1. Minulle on huomauteltu lapsesta saakka matalista jalkaholveista ja vasta nyt asialle katsotaan aiheelliseksi tehdä jotain.

2. Liikuin tästä kunnonkohotusprojektistani ensimmäiset kolme kuukautta pakolla ennen kuin totesin olevani koukussa liikuntaan.

3. Olen hyvin kärsimätön tulosten suhteen. Kaiken pitäisi näkyä heti tai viimeistään huomenna. Kuukauden päästä on jo tosi kaukana

4.  Minun on todella vaikea kuunnella tautiani. Jos olen päättänyt lähteä tunnin hölkälle, niin saan käydä todella suuren taistelun itseni kanssa, että saan jättää lenkin välistä tai lyhentää sitä - vaikka joka askel sattuisi todella.

5. Teen syömisistäni itselleni aivan liian vaikeaa, vaikka ulospäin yritänkin väittää, että syön rennosti enkä stressaa.

6. Inhoan ryhmäliikuntaa enkä voisi kuvitellakaan lähteväni porukassa juoksulenkille. Koen ne tilanteet kilpailuksi ja itseni reilusti muita huonommaksi. Siksi puurran mieluummin yksinäni ja haen ryhmäliikunnasta vain uusia ideoita.

7. Lapsena ja nuorena toivoin salaa, että minulla puhkeaisi joku krooninen sairaus, ettei aina tarvitsisi jaksaa. Nyt toivoisin kovasti, että tämä krooninen sairauteni paranisi.

8. En halua puhua ihmisten kanssa laihduttamisesta tai liikunnasta. Muutaman hyvän ystävän kanssa asiasta saatan keskustella, mutta yhtään vieraampien kanssa koen aiheet todella ahdistaviksi, vaikka minulla nykyään olekaan mitään hävettävää.

* * *

Kävin tänään myös kävelylenkillä ja vesijuoksemassa.

1 kommentti:

  1. Minusta tämä ei poikennut blogin aiheesta, vaan olit hyvin keksinyt aiheeseesi sopivat asiat itsestäsi :).
    7. Tämä oli koskettava tunnustus, tosi rohkea. Mutta varmasti myös tiedät, ettet ole sairautesi aiheuttaja :hug: .

    VastaaPoista