perjantai 25. marraskuuta 2011

Väsymystä ja lepoa

Tänään on ollut todella vetämätön päivä. Selkä oli vahvasti mieltä koko viikon kestäneestä kurssista. Viime yönä nukuin vartin pätkiä ja jouduin nousemaan useampaan otteeseen ylös sängystäkin, että sain selän rauhoittumaan. Maksimi kipulääkkeillä taas mentiin, mutta rajallinen on niidenkin kyky vaivuttaa kemialliseen uneen.

Aamulla olo olikin sitten todella väsynyt ja tuhnuinen. Toisaalta mitä muuta voi odottaakaan, jos nukkuu todella huonosti ja ottaa vielä väsyttäviä lääkkeitä. Luistin kävelystä ja menin autolla reilun kilometrin päähän. Koko päivän koulutus tuntui järjettömän hankalalta ihan istumisen takia. Kovasti pistää taas miettimään, että kestääkö tuo selkä työntekoa.

Tästä päivästä tuli siis lepopäivä. Ainakin yritän mennä ajoissa nukkumaan ja nukkua juuri niin pitkään kuin nukuttaa. Aamullakaan en pidä kiirettä mihinkään suuntaan ja todellakin nautin vaan olemisesta. Jossain kohti päivää käyn koiran kanssa metsässä ja hieman varmaankin treenailen tottista, jos sää on yhtään suosiollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti