torstai 3. marraskuuta 2011

Liika on liikaa

Näköjään minulle kohtuudessa pysyminen on viime aikoina muodostunut yllättävän vaikeaksi. Tänään oli taas sellainen päivä, että liikunnan annostelu meni aikalailla yli. Aamupäivällä käytiin koiran kanssa tekemässä noin tunnin lenkki, josta taisin hölkkäillä rauhakseen enemmän puolet. Jostain syystä tänään sykkeet olivat taas alhaalla ja kroppa tuntui toimivan todella hienosti. Niinpä siis innostuin juoksemaan. Lähinnä yhtään jyrkemmät ylämäet kävelin, muuten pysyivät sykkeet järkilukemissa. Ehkä se juoksukuntokin sieltä jossain kohti löytyy.

Iltapäivällä innostuin sitten tekemään pitkät ja rauhalliset venyttelyt. Yllättävän vähän paikat olivat jumissa, vaikka olen luvattoman huonosti jumppaillut tuota selkää viime aikoina. Toisaalta onhan se tuntunut jäykältä, mutta koska kipu on lähes tyystin loistanut poissaolollaan, niin venyttelykin on unohtunut. On paljon helpompi löytää aikaa sille venyttelylle, kun sen vaikutuksen huomaa konkreettisesti.

Illalla sitten painuin vielä viikon "pakolliselle" jumpalle. Tällä erää aiheena oli pumppi ja vakio-ohjaaja oli poissa ja tilalla oli sijainen. Tällä erää sijaisen ohjelma oli huomattavasti kevyempi kuin vakkarin. Toisaalta uskalsin ensimmäistä kertaa lisätä useimpiin liikkeisiin melko reilusti painoja, joten tuskin jumppa jäi liian kevyeksi.

Jumpan jälkeen ajattelin vielä käydä pulahtamassa uima-altaassa uimassa muutaman altaanvälin loppuverryttelyksi. No uin sitten vajaan puolitoista kilometriä ja aikaa meni puolisen tuntia. Eli todellakaan en uinut rauhallista ja rentoa loppuverryttelyä vaan painoin menemään oikeasti kovaa. Kun kömmin ylös altaasta, niin totesin, että kroppa on aika loppu. No toivottavasti ensi yönä nukuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti