tiistai 8. marraskuuta 2011

Matalan sykkeen päivä

Tänään selvisin lenkille poikkeuksellisesti jo aamupäivällä. Kävelin reippaan kolmen vartin lenkin. Jostain syystä sykkeet pysyivät todella alhaalla ja kävin usein poissa jopa rasvanpolttokaloreilta. Ehkäpä siis flunssa on viimein selätetty ja kroppa kestää taas treenausta entiseen tahtiin. Yllättävän pitkään toipumiseen kuitenkin meni.

Iltapäivällä kävin sitten vesijumpalla. Vuorossa oli naapurikunnan suosikkijumppani, joka oli tällä kertaa ikävä kyllä pettymys. En tiedä oliko jumppa jotenkin epätyypillisen rauhallinen vai johtuivatko matalat sykkeeni vain jostain muusta syystä, mutta edelleen sykkeet olivat tosi matalalla. Minusta tuossa jumpassa yleensä on kuitenkin päästy kunnonkohotusalueelle. Toisaalta jumppa keskittyi tänään lihaskuntoliikkeisiin ja erityisesti ylävartaloon. Joten isot ja energiaa kuluttavat lihakset pääsivät aika helpolla.

Tänään sain myös maksusitoumuspaperit tukipohjallisiin. Varovasti soittelin aikaa pohjallisten tekijälle. Salaa toivoin, että saisin ajan ensiviikolle, kun minulla on myös fysioterapia-aika. No se päivä ei firmalle sopinut, joten vitsinä heitin, että olen huomenna kaupungissa, kävisikö silloin. Yllättäen sieltä löytyi aika ja menen iltapäivällä käymään, jotta saadaan mallit pohjallisiin. Kovasti odotan, että pohjalliset auttaisivat päkiäkipuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti