maanantai 14. marraskuuta 2011

Perinteistä jumppaa

Tänään päätin taas suhtautua avoimesti uusiin jumppiin ja ilmoittauduin BodyMix-tunnille. Tämä jumppa on todella suosittu ja sen ryhmät ovat lähes aina täynnä. Nyt oli ryhmässä kuitenkin tilaa ja päätin kokeilla, koska eilisen salitreenin jälkeen pumppi ei innostanut.

Tällä erää avoimesta mielestäni huolimatta petyin jumppaan. Se oli juuri sellaista kuin puolivuotta sitten kuvittelin kaikkien ryhmäjumppien olevan. Ensin liikutaan salissa edestakaisin koko ryhmänä, milloin jalat milläkin tavalla solmussa. Kun lihakset on saatu lämpimiksi, tehdään tuhannen erilaista kyykkyä ja lopuksi vatsalihaksia. Venyttelyt keskittyvät sitten jalkojen lihaksiin isoihin lihaksiin juuri niillä venyttelyliikkeillä, mitä en koskaan ole saanut tuntumaan. Eli tämä jumppa on kokeiltu ja saa jatkossakin olla täynnä.

Sain postitse myös kuntoutusselosteen viime viikon pohjalliskäynnin tuloksista. Yleensä aika sujuvasti luen lääkäreiden merkintöjä, mutta tuo lappunen on kyllä melkoista hepreaa. Tällä kertaa edes pikainen googletus ei tuonut mainittavaa selvyyttä noihin merkintöihin. Ymmärrän täysin, miksi ihmiset valittavat lääkärilatinasta. Minulle näköjään fysioterapeuttilatina on riittävän vaikeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti