torstai 26. tammikuuta 2012

Vesiliikuntaa

Tänään tuo lonkka on hankaloittanut elämää reilusti enemmän kuin eilen. Sinällään se on ollut vähemmän kipeä, mutta enemmän jäykkä ja epämiellyttävän tuntuinen. Lonkan takia päätin ottaa tänään koiran ulkoiluttamisen helpomman kautta ja käveltiin vajaan kilometrin lenkki ennen koirapuistoon menemistä. Koira löysi mieleistään seuraa puistosta, joten se ei kamalasti kärsinyt lonkkani lepopäivästä.

Illalla kävin sitten kokeilemassa naapurikunnan uimahallin viimeisen kokeilemattoman vesijumpan: allascircuitin. Tämä siitä syystä, että pumppiin en uskaltanut lähteä kokeilemaan lonkan kestoa, mutta jotain lihaskuntoliikuntaa piti saada. Allascircuit on ajatuksena ihan hyvä, mutta käytännössä se jäi jälleen melko kevyeksi. Joko minä en osaa tehdä vedessä liikkeitä yhtä tehokkaasti tai sitten veden pehmentävä vaikutus vie pois tehoakin.

Ennen vesijumppaa uin jonkun hetken ja yllättävästi potkiminen rasitti lonkkaa sen verran, että keskityin lähinnä käsivetoharjoitteluun. En jaksanut ottaa lättäreitä mukaan, joten uin ihan tavallisesti. Hyvin huomasi kuitenkin, miten tekniikka on jo muutaman lättäritreenin jälkeen parantunut. Uiminen oli huomattavasti sulavamman tuntuista, mutta vauhdikkaampaa. Eli jotain teen oikein uimatreeneissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti