maanantai 5. syyskuuta 2011

Aamulenkki irtokarkkien luokse

Tänään ajattelin juosta pitkän ja rauhallisen lenkin. Käytännössä tein kyllä pitkän ja rauhallisen lenkin, mutta käytännössä kävellen. Sykkeet tahtoivat nousta hetkessä aivan taivaisiin eikä juokseminen muutenkaan tuntunut mukavalta. Niinpä kävelin valtaosan lenkistä.

Lenkin kohteeksi valikoitui kioski toisella puolen kaupunkia. Keskustelimme viime viikolla yhden kaverin kanssa, että saako jostain ostettua irtokarkkeja samaan tapaan kuin lapsena ostettiin - siis pyytämällä kiskan tädiltä nallekarkkeja markalla. Kaveri muisteli, että tuolla kioskilla olisi jokunen vuosi sitten myyty. Suunnitelma muuten hyvä, mutta eipä tullut pieneen mieleenikään, etteivät tuon tyyppiset pikkukioskit ole auki aamuisin. Niinpä kolkuttelin kioskin ovea kolme tuntia ennen aukeamista. Eli vieläkään en tiedä, saako perinteisiä irtokarkkeja vielä jostain. No onpa jollekin iltalenkillekin kohde.

Sitten kävin Lidlistä katsomassa heidän mainostamiaan urheiluvaatteita. Mukaan tarttuivat kahdet housut ja yksi paita. Housut otin ajatuksella, että onpahan housut, kun verkkarit alkavat olla liian suuret. Paidan kokoa arvioin ihan silmämääräisesti ja yritin ottaa sopivan. Lopputuloksena minulla on kaapissa kahdet juuri sopivat urheiluhousut ja yksi aivan järkyttävän suuri urheilupaita. Harvoin sitä on näin tyytyväinen epäsopiviin vaateostoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti