tiistai 6. syyskuuta 2011

Onks pakko, jos ei taho?

Tänään on ollut taas sellainen päivä, että mikään ei huvita. Aamulla ei nukuttanut kuuden jälkeen. Aamupala ei kiinnostanut. Aamu-uutisten lukeminen ei huvittanut. Aamupäiväpäiväunet olivat vain puuduttavaa väkisin makaamista. Lounas ei olisi maistunut. Salille ei olisi huvittanut lähteä. Päivällinen ei napannut. Iltalenkki koiran kanssa ei huvittanut. Eikä nyt huvittaisi kirjoittaa tätä blogia.

Tänään oli sellainen päivä, että onneksi olin suunnitellut päivän ruuat etukäteen ja tarvitsi vain lämmittää jääkaapista. Muuten olisin jättänyt syömättä ja käynyt illalla tyhjentämässä sekä lähikaupan että kebabbilan herkuista ja syönyt itselleni pahan olon. Sen jälkeen olisin nukkunut ensi yön huonosti kärsiessäni ruuan aiheuttamista vatsan väänteistä ja henkisestä krapulasta. Nyt onneksi tyydyin vain syömään suunnittelemiani ruokia.

Kaikesta huolimatta sain salitreenin kuitenkin tehtyä. Kuten muutama päivä sitten uhosin, katselin vähän tuota salitreeniohjelmaa läpi ja löysin joka treenipäivään muutaman uuden liikkeen. Tänään tein sitten ensimmäisen uuden ohjelman mukaisen treenin. Ihan hyvältä tuntuivat myös uudet liikkeet. Yritin tehdä niitä pienillä painoilla, mutta silti odotan mielenkiinnolla, kuinka kipeiksi lihakset saan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti