torstai 8. syyskuuta 2011

Kuka varasti rautakangen?

Joku on varastanut selästäni rautakangen tai oikeastaan tuonut tilalle ratakiskon. Jo ennestään jäykkä selkä on tänään ollut todella jäykkä. Ensimmäiseksi tulee mieleen syyttää eilistä venyttelyjumppaa. Sinällään lihakset eivät ole samalla tavalla kipeät kuin salitreenin jälkeen. Luultavasti olen kuitenkin löytänyt syvät lihakset ja ne nyt jumittelevat eilisestä rääkistä. Siis lisää voima&venytys-jumppaa. Sillä se lähtee, millä on tullutkin.

Tänään tyydyin liikkumaan vain puolen tunnin vesijumpan verran. Koska unohdin ottaa sykemittarin mukaan, joudun vain tyytymään karkeaan arvioon jumpan rasittavuudesta: aika kevyt treeni. Jumpan suurimman haasteen aiheutti hengitys, joka tuntui taas melko raskaalta. Loppuviikkokin otetaan hengityksen mukaan - eli tarvittaessa hyvin rauhallisesti.

Tälle viikolle pitäisi oikeasti malttaa värkätä se kunnon lepopäivä. Huomiseksi sen olin suunnitellut, mutta tänään minua ei pätkääkään huvittanut lähteä salille eikä hölkälle, joten siirsin ne huomiselle. Kuitenkin tänään innostuin lähtemään sinne jumpalle, eli ei tästäkään päivästä tullut lepoa. Toisaalta ensi viikon voisi suunnitella kokonaisuutenaan kevyemmäksi viikoksi - rauhallisia ja pitkiä lenkkejä ja reilusti venyttelyitä. Aina ei tarvitse painaa täysillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti