torstai 29. syyskuuta 2011

Lepopäivä salilla

Tänään oli juoksuohjelman mukainen lepopäivä, jonka alun perin olin suunnitellut lepopäiväksi myös salitreenien osalta. Kuitenkin jätin eilen käymättä salilla. Aamulla olo oli todella energinen ja päätinkin lähteä aamupalan jälkeen salille. Treenivuorossa oli ylävartalo ja keskityin lähinnä tekemään yläselän lihaksia. Kokeilin jälkeen fysioterapeutin antamia liikkeitä, ja totesin ne edelleen yhtä vaikeiksi kuin ennenkin. Toisaalta fyssari totesi, että hän antaa useita liikkeitä, että voin kokeilla, mitkä sopivat minulle parhaiten ja tehdä niitä. Ne liikkeet olen luultavasti tuosta joukosta jo löytänyt, joten siltä osin ei kannata kauheaa stressiä ottaa.

Illalla käytin koiran lenkillä. Teimme reilun puolen tunnin reippaan kävelyn. Sitten oli pakko tulla kotiin, koska molempiin päkiöihin alkoi sattua melkoisesti. Toivottavasti päkiät ymmärtävät parantua pikaisesti. En kaipaisi niitä rajoittamaan kävelyä ja juoksemista.

Maanantaina sain lääkäriltä luvan nostaa toisen reumalääkkeen annosta ja tänään otin ensimmäisen kerran isomman annoksen. Kovasti toivon, että annosmuutos helpottaisi oireita, vaikka säiden viileneminen yleensä on heikentänyt oloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti