torstai 21. heinäkuuta 2011

Hellettä salilla

Aamupäivällä kävelin salille vähän mutkien kautta ja tein salilla yläkropan treenin. Oli jälleen hyvän tuntuinen treeni. Kumman paljon sitä taas jaksoi ja treenistä tuli tosi hyvä fiilis. Pois kävellessä tuntui kuin olisi jättänyt viimeisetkin murheet painojen nosteluun. Olo oli jotensakin tyynen seesteinen.

Tuo yläkropan treeni on sen verran kevyt ja lyhyt, että en saa sillä vedettyä itseäni samalla tavalla piippuun kuin jalkatreenillä. Tänään mietin, että pitäisi ottaa ohjelmaan varmaan muutama muukin liike, koska voimia on näiden liikkeiden jälkeen vielä piisaa. Toisinaan olen tehnyt jatkoksi myös pitkät selkälihakset ja vatsalihakset, mutta niiden siirtäminen kroppapäivään taas lyhentää jalkapäivää reilusti. Muutenkin olisi ehkä syytä käydä vähitellen koko treeniohjelma läpi ja muuttaa hieman.

Illalla kävin koiran kanssa lenkillä. Ajatus oli tehdä reilun tunnin kävelylenkki, mutta kuuma sää rajoitti sen verran, että tyydyin kävelemään reilun puolituntia. Kotiin palatessa paidasta olisi voinut kiertää vettä ja koiran kieli roikkui polvissa. Oli siis varmasti molempien kannalta ihan viisas ratkaisu tyytyä lyhyempään lenkkiin. Tämän päivän muutenkin suunnittelin aerobisen liikunnan osalta lepopäiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti